Stirieye

361

200 milioane de euro din exportul de carne românească neprocesată
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Procesatorul de carne de porc Smithfield şi procesatorii de carne de pasăre Avicola Buzău (Aaylex Prod) şi Avicola Crevedia (grupul Agroli) au fost anul trecut primii trei exportatori de carne neprocesată din România, potrivit unei analize a ZF, făcută pe baza datelor Institutului Naţional de Statistică şi Eurostat. Piaţa de export pentru carnea românească neprocesată a depăşit anul trecut pragul de 200 milioane de euro anual după ce în ultimul deceniu livrările anuale au crescut de 16 ori iar în ultimii patru ani acest segment a avut un adevărat boom după ce valoarea contractelor a crescut cu două treimi (mai multe pe www.zf.ro).

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.