Repereeye

594

Afacerile din sectorul cărnii, analizate la Meat.Milk 2019 în Workshop
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 30 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2019.   Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care va fi pus sub lupă în acest punct al programului celei de-a VIII-a ediție a conferinței Meat.Milk, dezbaterea va analiza în profunzime starea de fapt a producției de carne din România, precum și dependența, pe unele segmente, de importurile de carne-materie primă.   La dezbaterea care va purta titlul ”Cine mai crede în sectorul românesc al cărnii?”, vor participa ca speakeri: Doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, d-na Mary Pană-Președinte ACEBOP, Ioan Ladoși-Președinte APCPR și Sorin Minea-Președinte Romalimenta.   Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.