Rețeta succesului a stat, poate, în combinarea rafinamentelor frantuzesti cu retetele spaniole si metoda de lucru romaneasca, ieșind pe piata cateva produse cu care au dat lovitura, după cum s-a afirmat într-un reportaj transmis de postul Pro TV. Insa nu le-a fost usor. Uneori nu aveau nici macar bani de paine insa acum se mandresc. Sunt fericiți, însă: „Cele mai fericite zile ca angajat a fost atunci cand mi-am dat demisia”, spune Daniel Donici. A fost momentul in care si-a luat libertatea in maini. In acelasi timp, in alt birou de multinationala sotia facea la fel. Refuzasera job-uri foarte bine platite din strainatate ca sa incerce o afacere romaneasca. Se intampla in urma cu sase ani. Fabrica de prelucrare a laptelui pe care au inaltat-o la periferia orasului natal, Tecuci, arata mai degraba ca un spital. Culoarele proaspat spalate, peretii imaculati, pana si aerul este aseptic. Totusi, un amanunt banal dezvaluie ce se face aici: mirosul de branza. Chiar daca fac retete rafinate, frantuzesti sau spaniole, metoda de lucru este tot romaneasca. Iaurturile si branzeturile fine, etichetarea, toate se fac manual. Atentia la detalii este esentiala si le-a adus celor doi soti o finantare europeana de 250 de mii de euro. Au prins si mai mult curaj. S-au apucat sa diversifice gama de produse iar acum se lauda ca sunt singurii producatori de iaurt de oaie de pe piata si ca la specialitatile din lapte de capra nu au concurenta. Asa se face ca in prezent produsele lor sunt pe rafturile marilor hipermarketuri din tara.