241

Camembert cu salată de spanac

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ingrediente: o roată de Camembert (250 g pentru 2-3 persoane), 1/2 linguriță de ulei de măsline,1/2 linguriță de ierburi (cimbru, rozmarin, fenicul, pătrunjel), frunze proaspete de spanac, 4 felii de pâine neagră, 2 căței de usturoi. Mod de preparare: Se încălzește cuptorul la 180 de grade. Se desface brânza din ambalajul de hârtie și se reașază în cutia de lemn. Se învelește cutia în folie de aluminiu. Se picură deasupra puțin ulei de măsline și ieburi aromatice. Se pune într-o tavă pentru a evita murdărirea cuptorului și se ține înăuntru până în momentul în care simțim la atingere interiorul moale, aproape lichid. Se taie ambalajul de lemn și se așează brânza pe un platou. Se poate mânca și direct din cutie, ceea ce ne interesează de fapt este interiorul cremos și fierbinte, tip fondue. În aceeași tavă, la cuptor, se pot pune și feliile de pâine frecate cu usturoi și stropite cu foarte puțin ulei de măsline. Separat, se face o salată de spanac care se asezonează după gust.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2