Compania produce in medie 30.000 de caserole pe zi si ofera un termen de valabilitate de minimum 11 zile, subclasand astfel concurenta pe piata romaneasca. Ne-am orientat catre un termen de valabilitate cat mai mare, astfel incat afacerea sa fie profitabila atat pentru client, cat si pentru noi. In acest moment, pot spune clar ca noi oferim cel mai lung termen de valabilitate din tara la carnea ambalata in ATM si ca nu ne vom opri aici, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp. CarmOlimp controleaza intreg lantul de productie, carnea ambalata provenind de la animalele crescute in fermele proprii sau in cele partenere. Astfel, nivelul de calitate este mult mai inalt decat in cazul ambalarii carnii provenita de la animalele din import, in cazul carora transarea si ambalarea se face la 2-3 zile de la taiere. Carnea ambalata in ATM are avantajul unui termen de valabilitate marit, fara a fi afectate in vreun fel proprietatile carnii si pastrandu-si prospetimea. Astfel ne asiguram ca avem o carne de inalta calitate care este mentinuta proaspata pana ajunge la om in farfurie, declara directorul general CarmOlimp, Valentin Soneriu.