Ingrediente: cartofi mai mici ca să se pătrundă bine, cremă de brânză sau brânză topită, salam, cârnaţi, kaizer, ciuperci, ardei gras, verdeaţă, usturoi, salvie, emmentaler, busuioc, oregano, unt, caşcaval ras. Mod de preparare: Cartofii se curăţă şi se spală. Se taie fiecare în felii subţiri fără să se pătrundă, până la partea de jos, astfel încât să rămână lipite una de cealaltă. Se taie mezelurile, ciupercile, ardeiul şi brânza în felii subţiri şi se introduc în crestătură. Se aşează cartoful pe o foaie de aluminiu. Se aşează deasupra puţină cremă de brânză, un pic de unt, verdeaţă tăiată, condimente şi caşcaval ras. Se pun câţiva căţei de usturoi şi se strânge bine folia, ca la un săculeţ. Nu se sărează, deoarece brânzeturile şi mezelurile sunt suficient de sărate. Se introduc la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Se mănâncă imediat.