240

Clerici-Saccose se extinde prin costruirea de noi laboratoare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Specialistul italian în producerea de culturi si enzime, Clerici-Sacco și-a extins facilitățile de cercetare și birouri din regiunea Milano, spun reprezentanții companiei, informează Nutra Ingredients. Compania este specializată în culturi pentru industria alimentară și produse lactate, precum și pentru și farmaceutice.

Recent, firma italiană a achiziționat producătorul de culturi, CSL, anul trecut și a construit un nou etaj de 2400 de metri patrati, inclusiv 600 de metri pătrați de spațiu de laborator, precum și birouri și săli de ședințe. "Noile laboratoare și birouri au fost deja finalizate; rămân numai construcțiile minore. În general, această oferă foarte mult spațiu extins pentru numărul tot mai mare de angajați ", a declarat co-proprietarul companiei, Francesco Verga într-o declarație. Co-proprietarul Martino Verga a adaugat: "Aveam nevoie de mai mult spațiu pentru numărul tot mai mare de oameni de știință și noile tehnologii, pentru a continua sprijinirea cultura alimentară prin furnizarea de culturi și enzime." Misiunea companiei este de a crea un plus de valoare pentru clienții săi, satisfăcându-le cererile și nevoile. De aceea compania investește continuu în cercetare ca fiind o cerință de top pentru dezvoltarea de produse nutriționale pentru a atinge calitatea excelentă. Gama de culturi și enzime Sacco Clerici cuprinde: Culturi starter pentru produse lactate Culturi pentru protectia branzeturilor Culturi pentru maturare Coagulati Bioactivatori Culturi pentru produsele din carne Culturi pentru peste Conservanti pentru industria alimentara Coloranti pentru produsele lactate Mucegaiuri si drojdii pentru lactate Probiotice Culturi si enzime pentru farmaceutice si suplimente de nutritie   Caglificio Clerici a inceput in 1872 sa produca pasta de cheag la Cadorago. De-a lungul anilor cheagul lichid si pudra au completat gama de produse. Proprietarii actuali sunt descendenti directi ai fondatorului. In 1984 Sacco a fost cumparat. Sacco a continuat sa produca culturi starter inca din 1948 in Milano si pana in prezent. Intregul grup este localizat in regiunea Cadorago.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2