În strategia de dezvoltare a companiei lui Radu Timiș – Cristim , cel mai probabil, introducerea tehnologiei de procesare prin înaltă presiune va aduce consolidarea imaginii de brand “verde”, nu “steril”. Tendința liderului pieței de a merge în această direcție e dovedită de atenția pe care compania a acordat-o în istoria sa pentru crearea de produse “ curate”, cum e gama pentru copii “Forzoso”, cunoscută pentru conținutul diminuat de chimicale, combinat cu utilizarea de materii prime de înaltă calitate (carne macră în locul șoricului și al grăsimilor animale), informează Evenimentul zilei. Un argument în plus care vrea să ne convingă că Radu Timiș e primul mezelar român care va câștiga războiul împotriva E-urilor, e motto-ul pe care milionarul îl folosește pentru business-ul său: “Orice om care alege un produs Cris-Tim se așează, practic, la mine la masă, alături de familia mea”. În firma sa, printre angajați, circulă legenda că frigiderul lui Radu Timis, singurele mezeluri sunt cele “Cristim”. Planul de a lansa în viitorul apropiat o gamă de produse cu 0% aditivi, n-are de ce să nu-i reușească, dacă ne gândim că în trecut a avut parte de provocări mai mari. De pildă să devină din profesor de sport patronul unui grup de firme cu 1700 de angajați, care a devenit lider de piață pe felia sa. În felul acesta concurența, pentru a nu pierde teren în fața lui Timiș, va fi forțată să introducă la rându-i tehnologii de conservare fără chimicale. Iar noi, consumatorii, vom fi câștigători. (Mai multe, pe www.evz.ro)