106

Curs autorizat ANC, în domeniul sigurantei alimentare, HACCP, ISO 22000

autor

MeetMilk.ro

distribuie

TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat ANC pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE – cod COR 242321 organizat la Bucuresti, in 28, 29, 30 septembrie si 01 noiembrie  2016.    Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) iar certificatul eliberat la absolvirea examenului este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.   Grup tinta:   Cursul este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar responsabile cu siguranta alimentara, fiind absolut necesar daca doriti sa implementati referentialul ISO 22000 precum si cerintele HACCP, intrucat va pregateste, atat din punct de vedere teoretic dar mai ales practic, in vederea indeplinirii corecte a cerintelor si normelor impuse prin acesta.   Astfel veti putea aplica, la sfarsitul cursului, toate cunostintele acumulate facand astfel primul pas in vederea implementarii cerintelor HACCP si certificarii ISO 22000. Implementarea si certificarea unui astfel de sistem de management al sigurantei alimentare nu va poate aduce decat beneficii intrucat veti putea garanta calitatea ridicata a produselor Dumneavostra.   De ce este nevoie de HACCP si ISO 22000?   Este obligatoriu din punct de vedere legal: Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului Uniunii Europene nr. 852/2004/CE. Pentru a demonstra ca toate pericolele potentiale sunt sub control; Pentru a oferi pietei interne si externe produse sigure pentru consum; Agreerea ca furnizor autorizat pentru clienti; Cresterea profiturilor prin eficientizarea costurilor;   Protejarea imaginii firmei prin prevenirea aparitiei de probleme ale produselor cauzate de practicile de lucru si igienă necorespunzatoare ale salariatilor, ceea ce înseamnă: reclamatii, retrageri de produse, interventii ale autoritatilor legale, etc.   Cursul isi propune sa aduca informatii utile cu privire la:   - politici pentru siguranta alimentului; - competenta, instruirea, constientizarea personalului; - planificarea activitatilor; - controlul realizarii produselor; - sistemul de management: verificare, validare, imbunatatire.   Competente dobandite:   - comunicarea privind siguranta alimentului; - stabilirea politicii referitoare la siguranta alimentului; - instruirea personalului implicat in siguranta alimentului; - planificarea activitatilor necesare realizarii de produse sigure; - tratarea neconformitatilor si produselor potential nesigure; - validarea sistemului de management al sigurantei alimentelor; - verificarea sistemului de management al sigurantei alimentelor; - imbunatatirea sistemului de management al sigurantei alimentelor.     Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la: Telefon: 037 134 79 51, 0724 370 347 E-mail : [email protected]

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2