Directorul DSVSA Arad, Gheorghe Ban, a comunicat ca aceasta unitate functiona clandestin, fara inregistrare sanitar-veterinara, situatie ce reprezinta pericol pentru sanatatea consumatorilor. Starea spatiului de productie (intretinere, igiena) este total neconforma cu normele sanitar-veterinare, spatiile frigorifice erau nefunctionale si in stare deplorabila. Produsele confiscate (carne de porc si vita, preparate derivate) provin exclusiv di activitati neautorizate, a aratat directorul Gheorghe Ban. Unitatea I.F. Giani avea si un magazin de carne, unde au fost depistate produse cu ambalaj deteriorat si neidentificate, provenite din activitatea neautorizata a carmangeriei, in cantitate de 35 kilograme. Aceste produse, denaturate si puse sub sechestru, vor fi distruse prin incinerare, administratorul unitatii urmand sa suporte cheltuiala acestei actiuni. Activitatea unitatii a fost suspendata, fiind aplicata o amenda contraventionala in valoare de 40.000 lei. (TS)