187

Exclusiv: Unilact își va accelera dezvoltarea

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unilact și-a planificat dezvoltarea pe următorii cinci ani, a declarat special pentru revista Fabrica de Lapte domnul Marius Bicu, proprietarul firmei, prezent la redeschiderea fabricii de brânzeturi de la Țaga, în calitate de invitat și, desigur, în calitatea de membru al Cooperativei Agricole Someș-Arieș, din care face parte. Cu această ocazie, domnul Bicu ne-a acordat următorul micro-interviu:

Fabrica de Lapte: Domnule Marius Bicu, ați participat și la ediția din acest an a celui mai mare târg de produse alimentare, SIAL Paris. Care au fost rezultatele, s-a concretizat vreun contract, în urma contactelor pe care le-ați avut acolo?Marius Bicu:Pentru noi, participarea la SIAL Paris a fost un succes deosebit. La nici două săptămâni am livrat produse lactate către beneficiari din Marea Britanie și Germania, grație noilor contracte pe care le-am încheiat în această toamnă. Practic, pot spune că pentru prima oară ni s-a întâmplat ca, în foarte scurt timp, să concretizăm contactele pe care le-am avut la un târg internațional.

FDL: Care sunt mărcile vizate la export?

MB: În primul rând, produsele De la Ferma, produse de cea mai bună calitate, obținute cu lapte-materie primă de la ferma noastră și de la animale crescute în cele mai bune zone, animale cărora le acordăm cea mai bună îngrijire. După cum se știe, totul pornește de la calitatea laptelui, lucru de la care nu facem niciun rabat.FDL:Care sunt planurile de viitor pentru anul 2015?MB:Nu doar pentru anul 2015, ci pentru o mai lungă perioadă; vreau să vă spun că, acum câteva zile mi-am făcut niște calcule și am ajuns la concluzia că trebuie neapărat să investim. În acest sens, am făcut un plan de investiții pentru următorii cinci ani, investițiile vizând în primul rând produsele din gama De la Ferma. Pot spune cu certitudine că Unilact își va accelera dezvoltarea.FDL:Veți investi și în deschiderea de magazine?MB: Nu, vom viza alte zone ale activității noastre.FDL: Cum vedeți redeschiderea fabricii de la Țaga?MB:Mă bucură foarte mult acest lucru, eu fiind și membru al Cooperativei Someș-Arieș, cu partea noastră de fermă. Sper ca vânzările să meargă bine dar, mai ales, sper ca FrislandCampina să investească în promovarea brânzeturilor produse la Țaga, pentru că fără promovare, va fi dificil. Regretul meu, dar și al altor fermieri, este acela că fabrica nu a fost închiriată decât pe trei ani, dar sper ca, după această perioadă, când se va face evaluarea rezultatelor, acestea să determine prelungirea colaborării cu proprietarii unității.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2