Piata de gelato e foarte la inceput in Romania, putem spune ca inca merge de-a busilea, asa ca nu are decat cum sa creasca in perioada urmatoare. Chiar si la maturitate, George Balan nu crede ca va depasi 10% din totalul pietei (inghetata plus gelato). Chiar si in Italia, sub 10% dintre gelaterii vand gelato. Insa George e optimist, crede ca in urmatorii 3 ani vom vedea primii milionari romani din gelato, asa cum exista deja primii milionari romani din inghetata.
Gelato D’Amore e prezent la evenimente private (nunti, botezuri, petreceri), evenimente speciale (Roaba de Cultura, ADfel, Pop-UP Store #3 by the Mark People, Creative Est), in HoReCa (Piscina Floreasca, Beautyfood, Maroon Cafe etc) si prin livrare la domiciliu. Pentru promovare se bazeaza pe recomandarile clientilor si pe pagina de Facebook.
In viitor, cei doi parteneri vor sa continue cu toate proiectele lor non-retail (Gelato Bar, Gelato Tort, Gelato Delivery, Gelato HoReCa, Gelato Party, Gelato Vending, Gelato Mobil, Gelato Drinks, Gelato Gourmet) si sa ajunga la o cifra de afaceri anuala de 200.000 de euro. In plus, urmeaza sa deschida Heladeria Gelato D’Amore Tenerife, unde vad un potential urias pentru ca "Tenerife e o insula turistica, aproape de Europa, are 10 luni de primavara, 900.000 de localnici si 6 milioane de turisti si exista deschidere pentru gelato". Ca ritm de lucru, isi propun ca in 2015 sa participe la 100 de nunti, sa faca 10 livrari/zi, sa vanda 1 tort/zi si sa ajunga la 50 de parteneri in HoReCa. (Mai multe, pe www.iqads.ro)