Stirieye

330

In prima macelarie de lux, un kg de carne costa 1.700 de lei
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Dupa cum scrie Yiarul financiar, "Macelarul pentru staruri", Hugo Desnoye, a deschis in Bucuresti prima macelarie de lux.

Aici se gasesc vinuri exclusiviste, branzeturi frantuzesti, specialitati de carne precum vita Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hranite cu cereale si iarba, vita Limousine, cea mai savuroasa carne frantuzeasca dar si pui De Bresse si de Patis, considerati cei mai buni pui din lume, crescuti cu cereale si ceaiuri pentru digestie. Pretul pentru un kilogram de vita se incadreaza intre 250 si 1700 de lei.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.