264
Unul dintre liderii Industriei de carne din România, Cris-Tim, este prezentă anul acesta la Indagra Food, cu unul dintre cele mai spectaculoase standuri, la care, numeroși vizitatori, concumatori sau, mai ales, oameni de afaceri, se opresc pentru a afla ultimele noutăți și pentru a dezvolta noi parteneriate de afaceri, dar și pentru a degusta din produsele din carne ”clean label”. Referindu-se la activitatea firmei pe care o conduce, domnul Radu Timiș-Președinte al grupului de firme Cris-Tim a declarat special pentru revista Meat.Milk.: ”După un început oarecum dificil, acum șase luni de zile, când am decis să producem integral potrivit conceptului de etichetă curată, iată că acum culegem roadele eforturilor depuse, atât din punct de vedere financiar, cât și al programului de cercetare și dezvoltare. Nimic nu este mai îmbucurător pentru noi, decât să auzim de la consumatori că prin noile noastre produse din carne, aceștia au recăpătat pofta de a mânca mezeluri. Practic, înregistrăm creșteri de vânzări pe toate segmentele iar bucuria mea personală și ușor mai specială este creșterea în vânzări a ”Obrăjorilor”, produsul destinat special celor mici. Practic, prin schimbarea filozofiei de afaceri, prin produsele Cris-Tim oferim organismului uman informație energetică de cea mai bună calitate, pentru o viață sănătoasă. Dacă mă gândesc la modul în care a decurs acest an, până acum, afirm cu bucurie că avem o creștere de 30 % a cifrei de afaceri iar până la finalul anului vom contabiliza plusuri pe toate segmentele de analiză. Însă, cel mai mare succes l-am obținut acum două săptămâni, la Paris, acolo unde, la ”Eurpean Clean Label Congres”, Cris-Tim a fost felicitat datorită faptului că este singurul procesator european care lucrează integral pe clean label. Ba, chiar, am fost întrebat dacă românii își permit să cumpere asemenea produse. Am zâmbit și am răspuns: Da, pentru că poartă marca Cris-Tim”.