212

Măsurarea eficientă a ph-ului în medii semisolide cu setul Testo 206

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Setul Testo 206-pH2 vă permite să măsurați sigur și eficient valoarea pH-ului și a temperaturii în medii semisolide. Este ideal pentru laboratoare, industria alimentară sau procesele de producție industrială. Testo 206-pH2 este ideal pentru aplicaţii în medii semisolide, în special pentru măsurarea pH-ului în alimente vâscoase cum ar fi jeleuri, creme, brânzeturi, fructe, etc. Instrumentul se remarcă datorită combinaţiei dintre sonda pH de penetrare şi sonda de temperatură. Avantaje produs:

  • Vârf conic de penetrare cu sondă de temperatură încorporată
  • Sondă de măsurare ce poate fi înlocuită
  • Recunoaştere automată a valorii finale (Auto-hold)
  • Electrod rezistent, nu necesită întreținere deosebită

Valoarea pH-ului alimentelor are un efect direct asupra dezvoltării microorganismelor, și prin urmare, asupra calității și siguranței alimentelor. Din acest motiv, multe companii folosesc valoarea pH-ului ca pe un criteriu de evaluare a alimentelor. De exemplu, valoarea pH-ului este foarte importantă în producția cărnii, mezelurilor, a delicateselor sau a produselor lactate. Valoarea pH-ului este un parametru de calitate important în industria alimentară. Această valoare influențează proprietățile cărnii și a produselor pe bază de carne, în special capacitatea de legare a apei, gustul, culoarea, frăgezimea sau termenul de valabilitate. În sectorul de panificație, aciditatea aluatului poate fi aflată prin determinarea valorii pH-ului. În cazul sosurilor, valoarea pH-ului vă ajută să asigurați calitatea sau aciditatea constantă a produsului. Avantajele instrumentului testo 206:

  • Măsurarea directă în proces / în produs, pentru evaluarea rapidă a pH-ului
  • Instrumentul este disponibil în trei versiuni diferite – în funcție de mediul în care se dorește măsurarea
  • Husă de protecție “Topsafe”, robustă, rezistentă la apă și cu posibilitate de curățare în mașina de spălat vase (clasă de protecție IP68)
  • Sondă de temperatură încorporată pentru măsurarea simultană a valorii pH-ului și temperaturii
  • Electrolit tip gel ce nu necesită întreţinere
  • Posibilitate de calibrare în 1, 2 sau 3 puncte

Mai multe informații pe www.testo.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2