Stirieye

393

Meat & Milk 2014: Asanarea pieței prin respectarea siguranței alimentare
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Dezbaterea din prima zi a workshop-ului Fabrica de Carne la care au participat Vladimir Mănăstireanu-Președinte ANSVSA, Radu Timiș-Vicepreședinte ARC și Sorin Minea-Președinte al Romalimenta a subliniat importanța respectării cu strictețe a legislației sanitar-veterinare. Dealtfel, sub titlul dezbaterii, ”Respectarea cu strictețe a legislației sanitar-veterinare, calea spre asanarea pieței”, s-a subliniat faptul că, atât fermierii, cât și procesatorii de carne care activează legal, întâmpină probleme uriașe din partea celor care activează pe piața neagră, care nu este supusă niciunui control privitor la calitate. Cu această ocazie, domnul Mănăstireanu a declarat că ANSVSA va relua întâlnirile informale cu fermierii și procesatorii, în vederea îmbunătățirii relației cu aceștia, dar și pentru mai buna cunoaștere a legilor.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.