Peste numai câteva zile, mai precis, pe 12 mai, vor fi deschise lucrările celei de-a V-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, pe o piață aflată în dezechilibru”. Și în acest an, secțiunea Lapte va avea un loc privilegiat în programul manifestării. Mai mult decât atât, putem anunța încă de acum o participare masivă a companiilor de procesare, multe în premieră!, dar și a unui număr sporit de fermieri producători de lapte, sau a asociațiilor care îi reprezintă. Practic, la această ediție, cu siguranță vom înregistra un record de participare pe acest segment, elita Industriei laptelui din România reunindu-se la Meat & Milk 2016. Ca surpriză de ultim moment, pentru participanții la secțiunea Lapte, putem anunța participarea ca invitat special a doamnei Isabelle Chablain, cercetător științific francez, aceea care, în Ședința generală din ziua de 12 mai, va susține comunicarea cu titlul ”Utilizarea membranelor pentru îmbunătățirea microbiologică a laptelui și produselor lactate”. Informații suplimentare despre participarea doamnei Chablain, în zilele următoare, când vom oferi și informații suplimentare referitoare la programul evenimentului. Deocamdată, iată programul complet al Workshop-ului Fabrica de Lapte, din ziua de 12 mai, care se va desfășura sub titlul „Industria laptelui trebuie transformată din rădăcini”: 11:00-11:25 Prezentare ALPLA-Hard, Austria; Speaker: Jörg Schwärzler- Technical Sales Support & Project Manager 11:25-11:50 Prezentare IMA Dairy & Food Holding; Speaker: Reprezentant din Italia al companiei. 11:50-12:15 Soluții complete pentru procesarea laptelui; Speaker: Radoslav Valchev, Bulgaria-Donido, partener Indal Partner. 12:15-12:45 Della Toffola Group soluții complete de procesare și îmbuteliere lapte și produse derivate; George Badea, Administrator Comagrimpex B&B 12:45-13:15 Soluții inovatoare pentru siguranță - O metodă sigură pentru creșterea calității și eficienței fabricilor de lapte; Alexandra Burcuș-Biotrend Plus 13:10-14:00 Dezbatere: Mulți am fost, puțini am rămas, ce va fi mâine? Dana Tănase-Director ANSVSA, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Dr. Ing. George Grecu-Consultant GERAMO, Claudiu Frânc-Președinte FCBR.SpeakeriJörg SchwärzlerALPLA-Hard Absolvent al Institutului de Inginerie Mecanică HTL Bregenz, din Austria, domnul Jörg Schwärzler ocupă funcția de Technical Sales Support & Project Manager al companiei ALPLA-Hard, Austria. În workshop-ul Lapte, domnul Jörg Schwärzler va detalia cea mai nouă ofertă de tehnologii de ambalare a lactatelor, produse de grupul ALPLA. Radoslav ValchevDonido Reprezentantul companiei Donido, partener Indal Partenr, va sustine prezentarea cu titlul ”Soluții complete pentru procesarea laptelui”. George BadeaAdministrator Comagrimpex B&B Administrator al grupului de firme Comagrimpex B&B, domnul George Badea va susține prezentarea cu titlul ”Della Toffola Group-soluții complete de procesare și îmbuteliere a laptelui și produse derivate”. Alexandra BurcușBiotrend Plus De profesie Medic veterinar, doamna Alexandra Burcuș va susține în Workshop-ul Lapte comunicarea "Soluții inovatoare pentru siguranță - O metodă sigură pentru creșterea calității și eficienței fabricilor de lapte", pentru ca, în Ședința generală din ziua de 13 mai, să prezinte "Soluții inovatoare pentru îmbunătățirea reproductivității și eficienței fermei". Dana TănaseDirector ANSVSA Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară-Bucuresti, doamna Dana Tănase este Director al Direcției de Siguranță Alimentară a produselor de Origine Animală. Doamna Tanase va participa ca speaker la dezbaterea din finalul Workshop-ului Lapte, iar, apoi, la sesiunea "Liber la cuvânt". Dorin CojocaruPreședinte al Asociației Patronale Române din Industria Laptelui Domnul Dorin Cojocaru este Președinte al APRIL. Absolvent al UASMV, domnul Cojocaru are o bogata experienta în Industria laptelui, desfășurând în trecut și activitate academică. Domnul Cojocaru va fi speaker în dezbaterea cu titlul "Mulți am fost, puțini am rămas, ce va fi mâine?", iar a doua zi va participa la Masa rotundă cu titlul ”Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității”, punct din program care va fi televizat în direct de postul Agro TV. George GrecuConsultant GERAMO Unul dintre cei mai buni specialiști din România din domeniul Industriei alimentare, specializat în procesarea laptelui, domnul George Grecu este absolvent al Universității Dunărea de Jos-Galați. Domnul Grecu va fi speaker în dezbaterea care va avea loc în ziua de 12 mai, la finalul Workshop-ului Procesatori-LAPTE. Claudiu FrâncPreședinte al FCBR De profesie Medic veterinar, domnul Claudiu Frânc este Președinte al FCBR. Claudiu Frânc va participa ca speaker, în dezbaterea cu titlul "”Mulți am fost, puțini am rămas, ce va fi mânine?”, iar, în ziua de 13 mai, va participa la Masa rotundă cu titlul "Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității". Date suplimentare și înscrieri de ultim moment (Atenție, mai sunt doar câteva locuri, grăbiți-vă!), pe meat-milk.ro, sau la telefon 021.223.25.21.