240

Pâine franțuzească, cu brânză și ou

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ingrediente: 1 portie de aluat de paine frantuzeasca cascaval ras 3 oua Prepararea aluatului: Se taie aluatul in 3 bucati.  Din fiecare bucata se intinde o foaie dreptunghiulara subtire, ca la pizza. Se presara cascaval deasupra. Se ruleaza foaia pe laturile lungi, inspre centru, dar lasati cam 3 cm intre ele. Capetele se unesc si se rasucesc. Se acopera painile cu o folie si se lasa la crescut 20-30 minute. Se dau painile la cuptor la 200C timp de 20 minute, apoi se scot si se sparge cate un ou in centru fiecarei paini. Daca nu aveti spatiu pentru ou, trageti cu o lingura cascavalul pe margine si spargeti oul in locul facut. Se mai coace inca 5 minute, pana albusul e facut, dar galbenusul e moale. Puneti o craticioara cu apa cand preincalziti cuptorul ca sa se faca putin abur; o scoateti cand puneti paine in cuptor Se serveste imediat. (Mai multe, pe www.e-retete.ro)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2