Stirieye

294

Peștele, pe lista UE cu alimentele cel mai frecvent contrafăcute
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Un proiect de raport al Uniunii Europene relevă că alimentele cel mai frecvent contrafăcute sunt peştele, uleiul de măsline și mâncarea organică, relatează Associated Press. În același timp, potrivit acestui proiect de raport, carnea de vită este mai puțin riscantă, în pofida scandalului de la începutul acestui an legat de descoperirea la vânzare a mai multor produse etichetate ca fiind pe bază de carne de vită și care conțineau de fapt carne de cal. Eurodeputata olandeză Esther de Lange, care lucrează la acest document, și-a exprimat surprinderea privind absența cărnii din clasamentul primelor 10 alimente cel mai frecvent contrafăcute. Raportul a fost realizat pe baza unor studii academice, înregistrări ale poliției și interviuri cu reprezentanți ai industriei alimentare. (Agerpres)

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.