254

Placintă cu brânză sărată, fiartă în lapte

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Rețeta ”Placintă de brânză fiartă în lapte” a fost oferită și preparată de Mariana Robescu, autor și proprietar al blogului culinar Retetele Marianei. Pentru foile de plăcintă  Ingrediente: 500 g făină albă Arpis pentru pâine sau făină Arpis pentru produse de patiserie și cozonac, 1 pahar apă călduță, 4 linguri ulei Arpis, 1 lingură oțet, 1 linguriță sare. Mod de preparare a foilor de plăcintă Se pune făina Arpis într-un vas, se face o adâncitura în mijloc, se pune uleiul Arpis, apa călduță, oțetul și sarea. Se amestecă cu lingura, încorporând treptat din făina Arpis, după care se frământă aluatul cu mâna. Se acoperă și se lasă, la loc cald, circa 15 minute. Se împarte aluatul în mai multe bucăți, care se întind în foi subțiri și se folosesc la pregătirea plăcintei.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2