Stirieye

303

Producatorii britanici de carne de porc merg in pierdere
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

(MeatProces.com) La finalul lunii iulie 2011, pretul mediu al carnii de porc crescuse cu 3, 1 %, in comparatie cu aceeasi data a anului trecut.

Cu toate acestea, cresterea a fost mai mica decat se estimase. Oricum, fermierii, dar si procesatorii de carne de pork din Marea Britanie inregistreaza in continuare pierderi. Richard Cullen, manager al Consumer Insight, a declarat ca pentru perioada urmatoare com asista la inca o majorare de aproape 65 de penny, fata de pretul de acum, determinand diminuarea consumului de carne proaspata de porc, ham, sunca impanata si carnati.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.