Evenimentul face parte din proiectul Calificarea in industria alimentara – o sansa pentru viitor, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Obiectivul general al proiectului este cresterea nivelului de calificare si recalificare a lucratorilor din industria alimentara, prin urmare participarea la conferinta se adreseaza tuturor persoanelor angajate si interesate in a-si dezvolta competentele profesionale in cadrul industriei alimentare. Conferinta se va desfasura in perioada de 14-15.09.2012, la Hotel Bradul din Vatra Dornei, incepand cu orele 10:00. Principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul conferintei sunt: Necesitatea formarii profesionale continue (FPC) a angajatilor din Industria Alimentara; prezentarea contextului actual Proiectul Calificarea in industria alimentara – o sansa pentru viitor: plusvaloare in formarea continua a angajatilor din industria alimentara Consilierea profesionala – primul pas in alegerea unei meserii; beneficii si avantaje Beneficiile formarii profesionale continue prin accesarea cursurilor din cadrul proiectului Calificarea in industria alimentara – o sansa pentru viitor Avantajele formarii profesionale continue – sansa de a deveni... CINEVA Ateliere de lucru La eveniment participa si Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara.(Mai multe, pe www.recolta.eu)