Stirieye

318

Puiul cu antibiotice, o noua problema alimentara
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Conform Deutsche Welle, ministerul german responsabil de protectia consumatorilor din zona Renania a lansat, de curand, un comunicat prin care sustine ca 96,4% dintre puii de carne vanduti pe piata locala sunt infestati cu antibiotice.

Rezultatul ridica mari semne de intrebare privind existenta carnii curate de pui in magazinele germane. ªi nu numai, Germania fiind un exportator important al acestui produs. Pe piata autohtona, multe dintre etichetele care insotesc produsele din carne de pui au inscrisa cartea de vizita a distribuitorului. Conform normativelor europene, producatorii germani (comunitari, in general) au obligatia intocmirii de rapoarte stricte privind administrarea farmaceuticelor veterinare. Chiar daca acest lucru se intampla, legea nu limiteaza dozele de antibiotice administrate, impunand doar o evidenta a administrarii acestora, nu a dozelor. Cati pui germani se afla oare pe piata romaneasca? (TS)

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.