Ingrediente: • Pentru aluat avem nevoie de: • 500g faină • 2 ouă • 25 g drojdie • 50 g zahăr • 150 ml lapte • 50 g unt • 1/2 linguriţă sare • Pentru umplutura de brânză avem nevoie de: • 250 g branză • 2 ouă • 100 g zahăr • 2 linguri smântână • esenţă de rom În cuva maşinii de pâine puneți făina, făcând o gropită la mijloc, apoi drojdia inmuiată cu puţin lapte călduţ. Lăsați puţin, până a început drojdia să spumeze. Adăugați ouăle bătute bine cu zaharul şi sarea,untul topit şi laptele. Puteti framânta manual. Aluatul se intinde într-o foaie de 1 cm grosime şi se taie pătrate. Pe mijlocul lor se imparte umplutura de brânză. În continuare,fiecare pătrat se adună către mijloc, în formă de plic şi se strâng marginile, să nu iasă brânza. Le mai punem câte un mot de aluat, le ungem cu ou bătut şi le transferam în tava tapetată cu hârtie de copt. Le mai lăsam puţin să crească, apoi le dăm la cuptor, până se rumenesc. Se presară zahăr pudră după ce au fost scoase din cuptor! Poftă bună !