217
Palinca, dulceata de casa, painea tararaneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran sau Sirnea, bomboanele dacice din Maramures, mierea de salcam si prajiturile preparate dupa vechi retete romanesti, sunt doar cateva dintre bunatatile care vor putea fi degustate si cumparate, la sfarsit de saptamana, de la producatorii veniti din toata tara pentru a-si prezenta produsele. Organizat cu sprijinul Primariei Sector 6 si al Administratiei Pietelor in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii traditionali, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa. Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor traditionale, in conditii de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei. Targul de produse traditionale si ecologice va fi deschis in fiecare week-end, sambata intre orele 7.00 – 21.00 si duminica intre 7.00 – 15.00.