Stirieye

331

Sarbatoare cu mici, carnaciori proaspeti si purcel la gratar, la targul de la agronomie
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

(Agerpres) Mici, carnaciori proaspeti din carne de berbecut, purcel la gratar, sarmalute cu pasat si paine la test sunt doar cateva dintre bunatatile cu care sunt ispititi bucurestenii, sambata si duminica, daca vor vizita Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale, organizat in Parcul Academiei de ªtiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu ªisesti.

Atelierul gastronomic invita lumea la gogosi moldovenesti, dar si la mamaliguta si sarmalutele cu varza acra ca in Maramures. Oltenii din Scarisoara, Olt, va asteapta sa gustati colacul pregatit din faina primei recolte a acestui an. Vinurile de Dealu Mare - Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Burgund Mare, Riesling, Muscat Ot, Feteasca Alba - vor completa oferta pentru un weekend vesel.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.