211
Dedicate specialistilor din industria de procesare a carnii si din industria lactatelor, cele doua Simpozioane vor reprezenta o excelenta platforma de comunicare si, totodata, o foarte buna ocazie de a identifica noi oportunitati pentru dezvoltarea unui business de succes, precum si cea mai buna ocazie de a lua contact cu ultimele noutati din domeniile vizate. In cadrul celor doua Simpozioane vor sustine comunicari reprezentanti ai unor prestigioase companii, specialisti de marca ai lumii stiintifice romanesti, reprezentanti ai autoritatilor. Tematica simpozioanelor Salonului Fabrica de Carne – Joi, 20 Octombrie 10:30-12:30 Tema principala: INDUSTRIA CARNII DIN ROMANIA, STARE DE FAPT ªI PERSPECTIVE Cuvant introductiv: Prezentarea generala a Salonului Fabrica de Carne • Parteneriatul producator-autoritate trebuie sa functioneze: Mihai Visan, ROMALIMENTA • Nivel tehnologic: How to improve your profit in a challenging market – ISHIDA EUROPE • Schimbarea la fata a tuturor ambalajelor - noua lege europeana a etichetarii: Cristian Popa • Calitate versus pret: ANGST-Romania • Dezbateri Pranz 13:30-15:30 Tema principala: DESFACEREA PRODUSELOR DE CARNE, TERENUL RAZBOIULUI PERPETUU • Cine a pierdut si cine a castigat pe timp de criza: Constantin Hutuleac - BHJ Romania • Ranjetul cinic al pietei negre: Sorin Minea - ANGST • Volume sau fragmentare: Greutatea fixa, Marel- Romania • Siguranta alimentului: Ion Mos, prezentare de produs • Dezbateri Pauza de cafea, discutii 16:00-18:00 Tema principala: SIGURANTA, CALITATE, PROFIT, INCREDERE • ªtampila ovala si siguranta produsului: Prof. Dr. Sergiu Meica - Director de Calitate CrisTim si Prof. Dr. Mihai Berca • Informatizarea, solutie in beneficiul sustenabilitatii si trasabilitatii produselor romanesti: INNOVA – Marel Romania BitSoftware • Inovarea produsului: Culturi de bioprotectie, Chr. Hansen • Dezbateri, Cocktail, discutii Tematica simpozioanelor Salonului Fabrica de Lapte – Vineri 21 Octombrie 10:30-12:30 Tema principala: INDUSTRIA LACTATELOR LA RASCRUCE Cuvant introductiv: Prezentarea generala a Salonului Fabrica de Lapte • Un nou inceput, dar pentru cine? Laptele conform si cota repartizata: Prof Mihai Berca • Siguranta produsului, garantia succesului: Quality Control - Ishida Europe • Trasabilitate si transparenta: Prof. Sergiu Meica • Volume, traditional sau amandoua? • Dezbateri Pauza de cafea, discutii 13:30-15:30 Tema principala: CERCETARE, SIGURANTA, IGIENA, DEZVOLTARE • Igiena laptelui - Cele 12 reguli de aur: DeLaval Romania • Enzimele, argument pentru inovatie: Prezentare YieldMax si Ha-Lactase - CHR Hansen • Un partener de incredere: Noack Romania • Produsele lactate, noile reguli de Etichetare: Cristian Popa • Dezbateri Pauza de cafea, discutii 16:00-18:00 Tema principala: PERSPECTIVE ALE INDUSTRIEI LACTATELOR DIN ROMANIA • Sisteme informatizate pentru industria laptelui: rezervat CSB Romania • Tehnologii neconventionale • Noi modalitati de analiza • Cresterea bazei de aprovizionare • Dezbateri Coktail si discutii In organizarea evenimentelor, infoALIMENT se bucura de suportul Federatiei Patronale Romalimenta, in cadrul careia este afiliata Asociatia Romana a Carnii, de sustinerea Patronatului Roman al Carnii de Porc, al posturilor de radio Antena satelor si AgroFM, precum si al suportului mediatic al Gazetei de agricultura, Agrias.ro, Progresiv-revista de retail, Gastro Media, Practic in bucatarie, Secretele bucatariei, Business Press, Carticica de bucate, Modern Buyer si al Revistei Piata. Informatii complete despre Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, puteti afla accesand: expozitii.fabricadecarne.ro, expozitii.fabricadelapte.ro, www.infoaliment.ro, www.fabricadecarne.ro, www.fabricadelapte.ro. Participarea este gratuita iar pentru a va inscrie la simpozioane, va rugam sa completati formularul, accesand unul din link-urile de mai jos : http://expozitii.fabricadecarne.ro/inregistrare-simpozion.html http://expozitii.fabricadelapte.ro/inregistrare-simpozion.html sau trimiteti confirmarea participarii dumneavoastra la adresa de mail [email protected]. In speranta ca aceste evenimente vor va vor aduce noi informatii utile afacerii si activitatii dumneavoastra, asteptam cu deosebita placere confirmarea prezentei, asigurandu-va de intreaga noastra consideratie. Echipa infoALIMENT tel./fax: 0040 21 223.25.21 Director Expozitie Claudia Bocean [email protected]