Stirieye

364

Sistem inovator de preparare a șuncilor și a bacon-ului
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Firma DEXWOR propune un sistem inovator  de presare si coacere a suncilor si a bacon-ului in turnuri. Fiecare turn este special realizat astfel incat numarul de forme sa fie  conform cu  camera /spatiul procesului de coacere, randamentul injectarii, pierderii si uniformitatii produsului. Marea diferenta este sistemul de inchidere si presare care este foarte adaptabil, mic si eficient. Avantaje: - spatiu castigat - uniformitatea produsului final cu greutate constanta - pregatirea produsului pentru feliere - investitie mica - posibilitatea unei automatizari complete Informatii suplimentare http://www.dexwor.com/mould_tower_661.htm Video: http://www.dexwor.com/video_ham_766.htm

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.