Stirieye

347

Supremia își mărește producția de condimente
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Supremia Grup, companie deţinută de antreprenorii locali Mihaela şi Levente Bara, a achiziţionat 30 de hectare de teren în judeţul Alba, unde va începe producţia de condimente şi legume autohtone precum pătrunjelul, ardeii, dar şi alte produse. „Terenurile sunt localizate în zona localităţii Alba Iulia. Cele 30 de hectare au fost achiziţionate la preţul pieţei“, a declarat pentru ZF Levente Bara, 37 de ani, fără a înainta însă valoarea achiziţiei, notează Ziarul financiar. Supremia Grup produce ingrediente alimentare printre care condimente, mixuri, arome, membrane sau stabilizatori alimentari, iar printre cei mai importanţi clienţi ai companiei sunt Heidi, Aldis, Albalact, DR. Oetker sau Pambac, conform ultimelor date. Pe unele segmente din piaţa ingredientelor alimentare, Supremia este în competiţie cu Puratos, Rompak sau Fuchs. Pe lângă achiziţia terenurilor, compania are în plan extinderea exporturilor în ţări precum Rusia, Ucraina, Kazahstan şi Uzbekistan. Exporturile producătorului de ingrediente ajung la 20 mil. lei (4,5 mil. euro), adică 14% din cifra de afaceri, care anul trecut a atins 138 mil. lei (31 mil. euro).(Msai multe, pe www.zf.ro)

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.