Stirieye

367

Tehnologii: noi sisteme de decongelare de la debitron
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Revista Fabrica de Carne a vizitat standul Companiei Depitron Termo organizat la targul Alimenta, desfasurat saptamana trecuta.

Domnul Calin Mihalache, Director Executiv, ne-a prezentat noua propunere tehnologica destinata decongelarii carnii, propunere venita de la producatorul de utilaje Kometos. Sistemele de decongelare Kometos se caracterizeaza printr-o foarte mare eficienta, gratie unui proces high-quality de control FINNCOLD, fapt care determina pierderi minime de 0.5 %, la trecerea de la -20C la -2C, si de 2 %, la trecerea de la -20C, la +2 C. Viteza de decongelare este de 8-10 ore, pentru 10 tone de carne, la o trecere de la -20C la -2 C. Mai multe informatii pe www.debitron-termo.eu

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.