127

Valio dezvoltă un kefir "mai moale și mai ușor" pentru finlandezi

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Valio a introdus spre degustare un kefir mai "moale și blândă", care se spune potriveste mai bine nevoilor consumatorului finlandez, informează Food Navigator.

Valio Kefir LGG, disponibil în variante naturale, cu piersică și zmeură, a fost prezentat în această săptămână de către compania Valio situată în Helsinki, cel mai mare procesor de lactate din Finlanda. Kefir-ul este făcut în mod tradițional din boabe de kefir, o combinație de bacterii vii și drojdie. După cercetări mai multe, Valio a optat pentru a schimba grăunțele de kefir cu agenți de acrire, care se pretinde că dă produsului Valio Kefir LGG acea "textură unică și cu bule." "Valio este o companie în vârstă de 110 ani, iar cercetarea a jucat întotdeauna un rol important în operațiunile noastre", a declarat Kati Kostamo, director de marketing al Valio. "Studiem în mod continuu nevoile și dorințele consumatorilor și dezvoltăm produsele noastre în conformitate cu această - de asemenea, în cazul Valio Kefir LGG." "Prin utilizarea agenților moderni de acrire ajungem la un gust mai moale și mai ușor pentru kefir-ul nostru - consumatorii finlandezi preferă acest gust mai bun și mai blând", a spus Kostamo. Fiecare cutie de un litru de Valio Kefir LGG este fără lactoză, conține Lactobacillus rhamnosus GG (LGG), vitamina D, calciu și bineînțeles proteine. Varianta naturală nu conține, de asemenea, adaos de zahăr, iar variațiile de piersici și zmeură conțin 4g adaos de zahăr la 100 ml - mai puțin decât majoritatea gustărilor disponibile în Finlanda. În consecință, Valio comercializează Valio Kefir LGG pe post de "gustare de băut." Produsul este considerat o "opțiune interesantă" pentru consumatori. "Valio Kefir LGG este o alternativă bună la orice gustare - nu doar la cele "nesănătoase", a declarat Kostamo. "De exemplu, piața iaurtului este în scădere și noi credem că kefir-ul este o alternativă interesantă la iaurt."  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2