262
(Comunicat) „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin sortimenția variată de produse din 100% carne de pui natural condimentată, pregătește pentru toți românii așteptați la Festivalul Open Camp 2019 surprize culinare extrem de savuroase, menite să cucerească poftele tuturor, de la mic, la mare.Poftă de mâncare delicioasă și multă distracție În intervalul 19-21 iulie 2019, toți iubitorii de distracție și de mâncare delicioasă sunt așteptați să participe la Open Camp, festival care va avea joc în orașul Vaslui și în cadrul căruia va fi prezent și „Fomică?”, vedeta culinară a Vasluiului ce a pregătit și anul acesta meniuri variate din carne de pui, pe placul tuturor românilor. Meniuri din carne de pui pentru adulți și copii 4 variante de meniu sunt puse la dispoziția celor prezenți la eveniment::„degețele dolofane”, „aripioare picante zburătoare”, „chiftele ca la mama”, dar și noutatea „Fomică?” de anul acesta în cadrul festivalului, „pui la rotisor”. Acestea vor încânta papilele gustative ale românilor cu poftă de viață, de la mic la mare, și vor oferi energia necesară pentru și mai multă distracție (carnea de pui fiind unul dintre cele mai sățioase alimente). Meniurile din carne de pui vor fi pregătite pe loc, transparent, direct în fața consumatorilor, astfel încât aceștia pot fi siguri că ceea ce consumă sunt produse de încredere, proaspete și savuroase. Datorită faptului că sunt ușor de pregătit, preparatele vor fi gata cât ai zice pui, fiind, de asemenea, simplu de servit, astfel încât timpul să fie dedicat distracției alături de cei dragi. Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor „Fomică?”: [email protected] sau [email protected].