Tehnologii

195

Karpaten Meat păstrează tradiția dar adaptează rețeta

autor

MeetMilk.ro

distribuie

(Comunicat) Caserolele de carne tocată pentru sarmale sunt deja în vitrină și pot fi achiziționate exclusiv de la măcelăria Meșteșugarii de Gusturi - PRELUNGIREA GHENCEA NR.262, București.   Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care an de an continuă tradițiile culinare și aduc oameni dragi la masă, Karpaten Premium Angus, în colaborarea cu carmangeria Meșteșugari de Gusturi, reinventează meniul de Crăciun.   În frunză de viță de vie sau în varză murată, mai mici sau mai mari, dulci sau acrișoare, fiecare pregătește sarmalele de Crăciun după propria rețetă. Anul acesta, însă, pentru un gust deosebit, sarmalele vor fi pregătite cu carne de vită Angus!   Karpaten Premium Angus este magazinul online care comercializează carne de vită produsă în România, în ferma Karpaten Meat Group.   Aceasta este obținută printr-un proces 100% natural, pe deplin controlat, care ține cont de standardele europene din domeniu.   Acest sistem complet garantează o carne cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și gust unic, care se distinge fără excepție la orice degustare de toate celelalte rase de vită din lume.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2