255
Tetra Pak a lansat noi linii de bune practici pentru produse de iaurt, o suită de servicii pentru a sprijini o varietate de inovații legate de iaurt și pentru a face față cererii consumatorilor în creștere. Liniile de bune practici susțin proiectarea de soluții personalizate pentru cinci tipuri de produse de iaurt: agitat, setat, băut, concentrat și ambiental. Acestea sunt seturi de orientări specifice care pot fi adaptate pentru a se potrivi cu nevoile particulare de producție ale diferitelor tipuri de iaurt. Frederik Wellendorph, vicepreședinte pentru alimente lichide, la Tetra Pak, a declarat pentru Dairy Reporter: „Schimbarea rapidă a preferințelor consumatorilor și o concentrare susținută asupra sănătății înseamnă că clienții noștri trebuie să fie simultan agili, specifici și coerenti în producția lor. „Folosind experiența acumulată din peste 300 de instalații de echipamente de iaurt din întreaga lume, putem colabora cu clienții pentru a-i ajuta să atingă un nou nivel de„ fluență a iaurtului ”și să permitem mai bine creșterea afacerilor.” Bruno Girão, CEO al companiei braziliene Betânia, a declarat: „Prin transformarea iaurtului refrigerat în mediu, acum putem vinde produsele noastre din nord-estul Braziliei, fără a fi nevoie să investim într-un lanț de distribuție costisitor. Este o abordare inovatoare care ne ajută să ne extindem afacerile. "