144
Reprezentantii companiei estimeaza ca cele trei noi sortimente, Crenvursti din Piept de Pui, Crenvursti Puisor si Crenvursti de Porc, vor creste cu peste 35% vanzarile actuale aferente acestui segment din total portofoliu preparate din carne Agricola Bacau. Crenvurstii din Piept de Pui, un produs total nou rezultat ca urmare a unei cercetari comandate de Salbac, au o culoare deschisa (specifica pieptului de pui) si membrana naturala si contin 60% piept de pui. Crenvurstii Puisor sunt produsi de asemenea dupa o reteta noua, ce contine 60% pulpa de pui. Crenvurstii de Porc sunt realizati dupa o formula care contine ingrediente atent selectionate, sunt inveliti intr-o membrana comestibila si au o valoare nutritiva de 289 kcal/100g de produs. Materia prima din care sunt facuti noii crenvursti de la Agricola Bacau provine din fermele proprii, crenvurstii sunt vacuumati si ambalati in folie termoformata, cu gramaje cuprinse intre 200 si 500 grame, gramaje intalnite la toate cele trei sortimente, ce se pot gasi atat pe piata traditionala, cat si in retailul modern.