234
(Comunicat) De la firma TC Romania nu numai ca se pot achizitiona echipamente pentru supermarketuri, depozite, productie de alimente, cafenele si restaurante, compania ofera si un ciclu complet de servicii necesare pentru a lansa astfel de produse frigorifice. Avand in vedere ca aceste echipamente frigorifice sunt proiectate pentru supermarket-uri, magazine alimentare, baruri, restaurante, pizzerii, fast-food-uri, bucatarii profesionale, catering, nu exista niciun magazin alimentar sau o unitate de catering fara echipamente frigorifice. Orice echipament de refrigerare trebuie sa respecte anumite standarde si cerinte. TC Romania ofera astfel de echipamente clientilor sai. Pe site-ul de prezentare al companiei exista o gama variata si moderna de produse destinate HORECA. Gama de produse Echipamentul frigorific este un nume comun pentru un numar foarte mare de aparate, de la vitrinele frigorifice, la congelatoarele extreme. Astfel, acestea pot fi grupate in:
Cum sa alegi echipamentele frigorifice potrivite Daca ai indoieli cu privire la ce fel de echipament de refrigerare sa cumperi, este mai bine sa ai incredere in opinia profesionistilor. Costul unor astfel de echipamente difera, iar expertii TC Romania te vor ajuta sa determini tipul si capacitatea echipamentului de care ai nevoie. Acesti experti vor tine cont de toate nuantele - de la numarul clientilor pe care ii ai si pana la zona in care vor fi amplasate. Daca este necesar, te vor ajuta sa alegi corect echipamentele frigorifice profesionale de care ai nevoie pentru firma ta. Un rol foarte important il au, atunci cand intentionezi sa instalezi vitrine speciale. Pentru acest lucru sunt folositi unii dintre cei mai buni marketeri, tehnologi alimentari si specialisti de intretinere a echipamentelor.