Iubitorii aventurilor culinare se vor delecta timp de o saptamana cu o varietate de mancaruri traditionale thailandeze, pline de arome autentice, printre care se numara: Por pia top - pachetele de primavara, Tod mun gong - tort de creveti prajit cu sos dulce de chili, Tom yam goong - supa picanta cu iarba de lamaie si creveti, Gaeng kiew vaan moo - friptura de porc in curry verde, Gai Pad Med Mamuang - pui sote cu nuci acaju, Ped ob nam peung - rata la cuptor cu sos de miere, Khao niew mamoung - Mango proaspat cu orez dulce si sos de nuca de cocos. Toate preparatele vor fi gatite de catre invitatii speciali ai evenimentului, bucatarii thailandezi de la Crowne Plaza Bangkok, Chef Pothibanthit si Chef Ruanmun, carora li se va alatura bucatarul sef de la Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias. Fiind un maestru al bucatariei asiatice, Ashlie Dias are o experienta de peste 16 ani in Miami, India si Romania. Bazandu-se pe 5 arome diferite, iute, sarat, dulce, acrisor si amar, bucataria thailandeza va rasfata simturile celor ce vor alege in ultima saptamana a lunii septembrie o experienta culinara asiatica. Cei care isi doresc sa experimenteze aventura gastronomica pot alege intre mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet thailandez, dar si un Thai Sunday Brunch. In plus, cei ce vor sa isi exprime creativitatea pot invata noi tehnici de gatit de la bucatarii thailandezi joi, 27 septembrie. Thai Food Festival este un eveniment organizat de Crowne Plaza Bucuresti in perioada 24 - 30 septembrie. Festivalul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate bucatariei traditionale asiatice, ce se vor desfasura la Crowne Plaza Bucuresti in aceasta toamna. Pentru detalii suplimentare: Sorana Ionita, Tel: 0753.047.591, Mail: [email protected]