Domnia sa ne-a declarat ca, de fapt, in ciuda scaderii consumului de preparate din carne confirmata atat de procesatori, cat si de statistici, precum si in ciuda majorarii preturilor, consumul de carne, ca atare, a crescut cu 8 %, fata de aceeasi perioada a anului trecut Doamna Tudor a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Majorarile de preturi s-au facut tarziu, de abia in septembrie, in Uniunea Erropeana dar si in Romania, tara noastra mergand in acelasi timp cu ce se intampla pe plan European. Iar cresterile au fost in medie de 16 %. Cu toate acestea, consumul a crescut. Pragul de 2.000.000 de capete de porci furnizati de producatori a fost atins in acest an cu trei saptamani inainte de cat era prevazut si, pana la aceasta data (11 octombrie n.n.), pentru completarea necesarului, importurile au reprezentat 18 % din necesar. Mai multe, pe aceasta tema, in cover-ul cu titlul Carnea de consum contrazice statisticile pe care il veti putea citi in editia cu numarul 21 a revistei Fabrica de Carne.