News

153

Asociatia romana a carnii are un nou presedinte

autor

MeetMilk.ro

distribuie

In cadrul Adunarii Generale din 4 noiembrie 2011, Radu Timis (Cris-Tim) a fost ales in functia de presedinte al Asociasiei Romane a Carnii. Revista - Piata informeaza totodata ca, la aceeasi intrunire, au fost alesi inca doi presedinti, ce se vor succeda in fiecare an: Eugen Caragui (Ion Mos) si Ovidiu Dusleag (Caroli Foods).

Cei trei presedinti vor decide impreuna, in cadrul Asociatiei Romane a Carnii, prin intermediul acestora fiind reprezentate interesele membrilor asociatiei. Cu prilejul Adunarii Generale, au fost dezbatute prioritatile asociatiei din perioada imediat urmatoare, in intentia sustinerii doleantelor procesatorilor de carne din Romania. In caliatea sa de nou presedinte, Radu Timis a declarat ca Procesatorii de carne trebuie sa fie deschisi unii cu altii, sa fie mai vocali, pentru a deveni o asociatie mai puternica. Se doreste astfel atragerea, din industria carnii, a unui numar mai mare de furnizori si producatori. (TS)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2