Repers

369

Asociațiile profesionale vor fi prezente la Meat.Milk 2023!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai 2023 la Hotel Alpin din Poiana Brașov, se bucură de sprijinul principalelor asociații profesionale din domeniu.

Astfel, de la lucrările celei de-a XII-a ediții care va purta titlul ”Sectoarele de Carne și Lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru?” nu vor lipsi reprezentanții Federației Romalimenta, ARC, APRIL, APCPR, FCBR, BOVICOOP, Holstein.ro, AMRCR, APAR.

Aceștia, împreună cu reprezentanții la vârf ai autorităților (MADR, ANSVSA, ANPC, APIA), vor analiza cele mai acute probleme ale momentului în cele două dezbateri de la finalul ședințelor generale, în sesiuniea Liber la cuvânt și la Masa Rotundă din data de 30 mai.

La acest ultim punct al evenimentului, va fi pusă în discuție eventualitatea modificării legislației referitoare la sectoare ale industriei alimentare românești sau la integralitatea acesteia, în scopul dinamizării activităților de pe întregul lanț de producție, aprovizionare și desfacere.

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2