Acesta este amplasat in orasul Babeni, judetul Valcea si este primul magazin construit in urma unei investitii greenfield, restul locatiilor functionand in spatii inchiriate, in judetele Valcea, Olt, Dolj si Arges. "Categoric, vom creste numarul de magazine proprii", a declarat recent Gabriel Craciun, Director Comercial la Avicarvil, intr-un interviu acordat revistei Modern Buyer. Investitiile greenfield reprezinta urmatoarea etapa in expansiunea acestei retele. In prezent, Avicarvil produce cu aproximatie 5,5 - 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,5 mii de tone de carne. Din cele noua mii de tone de carne, apoximativ 60% sunt vandute in magazinele proprii. Compania isi propune ca in 2012 sa ajunga la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa. Grupul din care face parte Avicarvil mai gestioneaza doua retele de magazine, respectiv "Ana si Cornel" si "Abatorul de la Ceptura".