1. Comercializarea produselor alimentare congelate, ce prezentau modificari organoleptice: -mici congelati ce prezentau culoarea modificata; -piept si ficat de pasare cu modificari de aspect, acumulare de gheata in interiorul ambalajelor, cauza fiind nerespectarea regimului termic (-18 grade Celsius). 2. Comercializarea produselor alimentare congelate in afara datei minimale: -carne tocata expirata de 10-20 de zile; -carne expirata de 13 zile; -mici formati, expirati de 7 luni. 3.Comercializarea produselor alimentare congelate (carne, peste) supuse procesului repetat de de decongelare/recongelare, improprii consumului uman. Lipsa etichetelor cu elementele de identificare si caracterizare. Lipsa informatiilor obligatorii la locul de comercializare al produselor congelate, vandute in vrac; -denumirea sub care se vinde produsul; -data durabilitatii minimale; -conditii de pastrare. Lipsa inscriptionarii pe ambalaje a sintagmei a nu se recongela dupa decongelare.