Din 2010 focusul nostru a insemnat in exclusivitate puiul La Provincia, pui de casa, crescut in conditii similare gospodariilor autohtone. Puiul este hranit integral cu furaje vegetale, obtinute in proportie foarte mare din productia de pe terenurile proprii, a aratat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil, intr-un comunicat. La Avicarvil s-a reusit producerea unui pui cu aspect si gust similar cu cel crescut in ograda taranului roman. In prezent, companiile grupului administreaza o suprafata de aproximativ 1.500 de hectare de teren arabil. Puiul ,,La Provincia a reusit sa propulseze afacerea Avicarvil la peste 75 de milioane de lei in 2010, dupa cum apreciaza Iustin Paraschiv. Cresterea sustinuta a business-ului Avicarvil din 2010 pe baza puiului de casa si continuarea trendului in 2011 ne-a incurajat sa demaram studiile pentru constructia unei noi ferme care sa creasca pui in regim bio, a spus Paraschiv. Grupul de firme detinute de familia Paraschiv a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro.