Leatherhead, “Ghidul reglementărilor alimentare din Uniunea Europeană şi a celor din Marea Britanie”, organizează două zile de curs la Bruxelles “Totul pentru Europa”, în care își propune să ofere delegaţilor informaţii cuprinzătoare privind principiile și aplicarea actuală şi perspectivele dreptului alimentar în UE. Experți în reglementare Leatherhead vor explica delegaţilor modul în care aceştia pot identifica aplicarea legislației în domeniu. Cursul va oferi participanților oportunitatea de a discuta și comenta pe marginea articolulului 13.1; aspecte regulamentare greu aplicabile, cum ar fi: Regulamentul privind informația alimentară și Noile liste emise de UE privind aditivii alimentari și aromele. Cursul, desfăşurat în zilele de 8 şi 9 aprilie 2013, oferă “informaţii deosebit de relevante” celor implicaţi în asigurarea respectării legislaţiei specifice privind siguranţa alimentară şi celor care doresc informaţii de ultimă oră privind actualizarea legislaţiei alimentare europene. Va fi, de asemenea, oferită o imagine de ansamblu a gestionării cerinţelor europene privind reglementarea, la nivel naţional, a asigurării conformităţii produselor. (leatherheadfood.com)