149
In cadrul ceremoniei de deschidere, doamna Valerie Larby, Director General al Diviziei pentru Agricultura si Alimentatie a guvernului francez, a declarat ca targul din acest an reprezinta cele 310.000 de firme si cei 4,8 milioane de colaboratori care activeaza in domeniul alimentar pe intreg mapamondul, manifestarea insemnand o buna oportunitate de punere a acestora in contact cu marele public. Dealtfel, acesta este si obiectivul delegatiei redactiei noastre, revista Fabrica de Carne contribuind direct la mediatizarea companiilor romanesti prezente la eveniment, a industriei romanesti de productie si procesare a carnii, a culegerii ultimelor noutati, pentru mai buna informare a managerilor si specialistilor din domeniu, ramasi acasa. In prima zi a targului, portile s-au deschis pentru miile de vizitatori care au luat contact cu produsele expuse, la cele trei standuri din Hala 5 a complexului expozitional, acolo unde expun cca 60 de companii romanesti de profil, publicul parizian degustand si apreciind inca din start produse ale unor firme precum Transavia, Vascar, Zimbria, Sergiana, Doly-Com, Scandia Foods, Agricola International Bacau, Pescado Grup, Galli Gallo, Inorogul, Kosarom, Cris-Tim 2 Prodcom, Eurofarm, Angst, Ana si Cornel, Caroli Foods, Coco Rico, Alex&Comp etc. Ziua de ieri a fost dedicata Familiei, in fapt, unui program special de informare a consumatorului generalist. Alaturi de acestia, insa, salonul a fost vizitat in ziua de debut de 4664 de specialisti, dupa cum a informat Centrul de Presa, dovada a importantei evenimentului. Vom reveni cu noi detalii. Claudia Bocean Nicoleta Trifu