Prezentă cu stand propriu la Indagra, compania SC Diana SRL a atras numeroși vizitatori dornici să afle ultimele noutăți legate de gama sortimentală, dar și să cumpere din produsele fabricate în unitatea de procesare din Râmnicu Vâlcea. Prezentă la stand, doamna Diana Crăciunescu, Director General al firmei, a declarat pentru revista Fabrica de Carne că anul 2013 a însemnat pentru firma care o conduce extinderea rețelei de magazine, prin inaugurarea unor suprafețe comerciale proprii în Slatina, Sutești și Polovraci. Tot în anul 2013 s-a realizat îmbinarea a două direcții, aceea a diversificării gamei sotimentale cu aceea a promovării produselor realizate după rețete tradiționale. Din domeniul noutăților putem aminti șunca de Praga parizerul de vită, cremwurstii vienezi și pulpa de vită. Totodată, doamna Crăciunescu a declarat că s-au realizat investiții importante în noi linii de ambalare, acesta fiind un punct principal aflat în programul de dezvoltare. Nu mai puțin adevărat este că Diana SRL și-a extins volumul de afaceri pe segmentele HoReCa și KA, nefiind omis nici exportul în care ponderea principală o deține carnea de vită. Legat de piețele externe, SC Diana SRL intenționează ca, în 2014, să își extindă prezența, urmând să participe la târgurile internaționale de la Barcelona și SIAL-Paris.