Repers

387

Eveniment! Workshop-ul ”NORME DE APLICARE A LEGII LAPTELUI, CONSENS ÎNTRE PROCESATORI, COMERCIANȚI ȘI AUTORITĂȚI”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Preocupată în permanență pentru a veni în sprijinul celor care activează în domeniul producției și comercializării laptelui și lactatelor, precum și de buna funcționare a lanțului de aprovizionare, agenția infoGROUP și revista Meat.Milk vor organiza în data de 13 martie 2023, la Grand Hotel Continental, începand cu ora 10:00, workshop-ul ”NORME DE APLICARE A LEGII LAPTELUI-CONSENS ÎNTRE PROCESATORI, COMERCIANȚI ȘI AUTORITĂȚI”.

Au confirmat participarea:

Aurel Simion - Secretar de Stat MADR, Florin Barbu - Președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, Horia Constantinescu - Președinte ANPC, Ioan Oleleu - Vicepreședinte ANSVSA, Paul Anghel - Director General ANPC, Dorin Cojocaru - Președinte APRIL și George Bădescu - Director Executiv AMRCR.

Alături de aceștia vor fi prezenți în sală reprezentanți ai marilor lanțuri moderne de comerț alimentar, ai companiilor de procesare, precum și reprezentanți ai principalelor asociații de fermieri producători de lapte (Holstein.ro, FCBR, BOVICOOP).

Ca urmare a neclarităților care au apărut ulterior intrării în vigoare a Legii Laptelui, la workshop vor fi discutate aspecte legate de definiții, etichetare, crearea de spații special destinate laptelui și lactatelor, eliminarea confuziilor între produsele autentice și alternative, aranjarea produselor la raft, etc.

Astfel, agenția infoGROUP invită reprezentanții companiei dumneavoastră să participe la această întâlnire care, suntem convinși, va fi deosebit de utilă tuturor.

Workshop-ul va fi televizat în direct, integral, de postul Agro TV.

Program:

10:00 – 10.30  Cofee-break, primirea participanților

10.30 – 13.00  Desfăsurarea lucrărilor    

Atenție, accesul este limitat la un număr de doar 38 de locuri!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2