Astfel, produsele Galli Galo sunt ambalate la solicitarea clientului in urmatoarele variante: -Folie plastic alimentara pentru produsele vrac – termen garantie 5 zile; -Punga plastic din film alimentar cu inchidere prin clips metalic sau plastic- termen 6 zile; -Punga plastic din folie termocontractibila pentru ambalare carne, piese transate, organe, preparate - termen 8 – 12 zile in functie de produs; -Ambalare in vid in punga de vid multistrat inchisa prin termosudura cu termen de 10 – 15 zile; -Ambalare in vid adanc tip SKIN – DARFRESH cu termen 15-18 zile; -Ambalare in caserola cu folie strech – termen 6 zile; -Ambalare in caserola etansa tip Tray sealer cu atmosfera modificata cu termen de 8 – 12 zile. Indiferent de modul de ambalare, produsele sunt transportate in cartoane sau navete plastic. Compania informeaza pe site-ul sau ca au fost alese aceste tipuri de ambalaje deoarece asigura o buna protectie a carnii de contaminari nedorite: mizerie, bacterii, paraziti, substante toxice, mirosuri nedorite, pierderi in greutate prin evaporare si uscare a carnii etc. Toate ambalajele sunt flexibile, rezista la mici socuri mecanice, au greutate mica, sunt fara mirosuri straine, sunt igienice, usor de reciclat, rezistente la temperaturi scazute si cu o buna bariera la oxigen si la evaporarea apei.