News

134

Încep testările ADN alimentelor care din carne de vita

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Comisia Europeana a recomandat Romaniei sa efectueze, incepand din 1 martie, 100 de prelevari de probe pentru determinarea ADN-ului de cal, in alimentele destinate comercializarii care contin carne de vita sau sunt etichetate ca avand in compozitie carne de vita, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Tipurile de produse alimentare din care se vor preleva probe sunt carne tocata, carne preparata (mici trasi, pasta de mititei), produse din carne si produse compuse continand carne de vita, fierte sau afumate, produse din carne gatite pe baza de carne tocata, produse compuse pe baza de foietaj si carne tocata etc) din productia interna, din schimburi intracomunitare sau importuri. Probele se vor preleva din produse de la carmangerii, restaurante, cantine, unitati de catering, patiserii, fast-food-uri, unitati tip supermarket, hipermarket etc. (Agerpres)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2