Ca în fiecare editie a târgului Indagra Food, firmele Ion Moș și Emerson ocupă, atât ca spațiu, cât, mai ales, ca ofertă, punctul central al Pavilionului A. Neomițând faptul că standurile comune sunt dintre cele mai spectaculoase, ca design, să spunem că, anul acesta, Ion Moș vine în fața partenerilor de afaceri cu gusturi noi destinate salamurilor, șuncilor, parizerului și cârnaților, gusturi dezvoltate în partea de concept dar și în cea de producție de propria echipă de specialiști. Cât privește Emerson, la stand sunt expuse multiple tehnologii de procesare a cărnii, vedeta incontestabilă a firmei fiind Celula de afumare de înaltă performanță, echipamentul realizat de companie fiind caracterizat de către domnul Eugen Cărăgui, director general al firmei: ”Celulele noastre sunt folosite pentru afumarea si fierberea produselor, atat in unitati mici si medii, cat si in fabricile de mari dimensiuni. Noua celula asigura un tratament automatizat de caldura pentru produsele fierte si afumate, precum incalzirea, inrosirea, coacerea, uscarea, afumarea si fierberea. Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: carnati, salamuri, produse injectate, sunci, pentru orice produs din carne, pasare, peste dar si pentru branza. Produsele pot fi umplute in membrane naturale sau artificiale. Ca optiune, celula Emerson poate fi echipata cu o unitate de racire.” Să amintim faptul că, grație participării succesive a companiei la târgurile IFA-Frankfurt și Anuga (Tech și Food), celulele de afumare realizate de Emerson au fost foarte bine primite de piață, existând un mare volum de vânzări, atât în România, cât și la export, în țările vecine, dar și în țări precum Brazilia, Thailanda sau Egipt.